Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi.

Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi.

Selvä!

Hieroja - Personal trainer Jenni Vallenius


Olen Jenni Vallenius, ensimmäiseltä ammatiltani liikunnan ja terveystiedon opettaja. Valmistuin hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta vuoden 2011 lopulla ja samassa yhteydessä kävin myös urheiluhieronnan kurssit. Keväällä 2012 suoritin koulutetun hierojan näyttötutkinnon. Personal traineriksi valmistuin vuotta myöhemmin Trainer4you:n koulutusohjelmasta. Lisäksi syksyllä 2012 opettelin kinesioteippauksen perusteita ja kesäkuussa 2013 opiskelin myofaskiaalisia teippaustekniikoita. Näiden jälkeen perehdyin lihasepätasapainojen tunnistamiseen ja korjaamiseen Toiminnallisen harjoittelun kurssilla. Keväällä 2015 sain päätökseen ravitsemustieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Sitten oli aika perustaa perhe ja opiskelut saivat hetkeksi jäädä. Viime syksynä jatkoin taas koulun penkillä ja vuorossa oli mobilisointitekniikoihin tutustuminen. Kuluvana keväänä harjoittelen perinteistä jäsenkorjausta ja lihaskalvojen hoitoa.

Olen entinen yleisurheilija ja suorittanut aktiiviuran jälkeen myös yleisurheiluohjaajan ja seuravalmentajan tutkinnot. Harrastan edelleen monipuolisesti liikuntaa, tällä hetkellä kestävyyspainotteisesti triathlonia, suunnistusta, swimrunia sekä maastopyöräilyä ja talvella hiihtoa. Jonkun verran ehdin vielä mukaan urheiluseura Maarian Mahdin toimintaan.