Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi.

Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi.

Selvä!

Hieroja - Personal trainer Jenni Vallenius


Olen Jenni Vallenius, ensimmäiseltä ammatiltani liikunnan ja terveystiedon opettaja. Valmistuin hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta vuoden 2011 lopulla ja samassa yhteydessä kävin myös urheiluhieronnan kurssit. Keväällä 2012 suoritin koulutetun hierojan näyttötutkinnon. Personal traineriksi valmistuin vuotta myöhemmin Trainer4you:n koulutusohjelmasta. Tämän jälkeen opettelin kinesioteippauksen ja myofaskiaalisen teippauksen tekniikoita sekä perehdyin lihasepätasapainojen tunnistamiseen ja korjaamiseen Toiminnallisen harjoittelun kurssilla. Keväällä 2015 sain päätökseen ravitsemustieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Sitten oli aika perustaa perhe ja opiskelut saivat hetkeksi jäädä. Keväällä opettelin lihaskalvojen hoitoa ja syksyllä vielä tarkemmin purentaan liittyvien lihasten hoitoa. Nyt menossa on perinteisen jäsenkorjauksen koulutus.

Olen entinen yleisurheilija ja suorittanut aktiiviuran jälkeen myös yleisurheiluohjaajan ja seuravalmentajan tutkinnot. Harrastan edelleen monipuolisesti liikuntaa, tällä hetkellä kestävyyspainotteisesti triathlonia, suunnistusta, swimrunia sekä maastopyöräilyä ja talvella hiihtoa. Jonkun verran ehdin vielä mukaan urheiluseura Maarian Mahdin toimintaan.